Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Άρθρα

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία που έχει δώσει η ΑΑΔΕ στις επιχειρήσεις που δεν διαβιβάζουν εγκαίρως τα στοιχεία των λιανικών πωλήσεων να συμμορφωθουν και από αύριο έρχονται τσουχτερά πρόστιμα αλλά και λουκέτα που ξεκινούν από 48 ώρες και φθάνουν έως και 10 ημέρες.

Έως τις 20 Ιανουαρίου καλούνται οι δήμοι να υποβάλλουν τις προτάσεις τους αναφορικά με τις επικείμενες αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, οι οποίες θα εφαρμοστούν χωρίς αναδρομική ισχύ σε όσες περιοχές της χώρας αποδειχθεί ότι οι τιμές ζώνης που ισχύουν σήμερα είναι υπερβολικές και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στεγαστικά δάνεια με πολύ χαμηλούς τόκους ή ακόμη και άτοκα περιλαμβάνει το σχετικό πρόγραμμα της κυβέρνησης για τους νέους ενώ η χορήγηση να αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Μέσω της πλατφόρμας της ΑΑΔΕ «myCAR» μπορούν να θέσουν σε ακινησία, είτε όλο τον χρόνο είτε συγκεκριμένους μήνες, το αυτοκίνητο τους και να μην καταβάλλουν τα τέλη κυκλοφορίας, οι οδηγοί. 

Περισσότερες από 800.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί για το επίδομα θέρμανσης ενώ οι δικαιούχοι έχουν προθεσμία για την υποβολή αίτησης έως τις 9 Δεκεμβρίου 2022. Η πρώτη πληρωμή του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου και αφορά την προκαταβολή για τους παλαιούς δικαιούχους και το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως τις 30 Νοεμβρίου 2022.

Έως τις 21 Δεκεμβρίου θα δούνε στους λογαριασμούς τους το επίδομα θέρμανσης οι δικαιούχοι που επιδοτήθηκαν και πέρυσι και θα υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyΘέρμναση έως και τις 9 Δεκεμβρίου.

Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και ενισχύσεις συνολικού ύψους 4,2 δις ευρώ φέρνει ο προϋπολογισμος για το 2023. 

Με ένα ηλεκτρονικό κουπόνι στα πρότυπα του Fuell Pass που δόθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2022 για τα καύσιμα, εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών να ενισχύσει τα νοικοκυριά στη μάχη κατά της ακρίβειας που παρατηρείται στα είδη πρώτης ανάγκης.

Εως τις 20 Δεκεμβρίου θα λάβουν την έκτακτη ενίσχυση των 250 ευρώ 1,2 εκ. πολίτες (συνταξιούχοι, άτομα με αναπηρία, ανασφάλιστοι υπερήλικες), εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

Έως τα τέλη του μήνα θα πρέπει να υποβάλλουν οι υπόχρεοι τις ετήσιες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης και οικονομικών συμφερόντων (Πόθεν Έσχες) του έτους 2022 (χρήση 2021).

Τελευταία Νέα