Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Άρθρα

Την ίδια ισχύ με τα αντίστοιχα φυσικά πιστοποιητικά έχουν τα ψηφιακά αντίγραφα ταυτοτήτων και διπλωμάτων οδήγησης εντός της ελληνικής επικράτειας, που ενεργοποιούν σε καθημερινή βάση εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, σύμφωνα με κοινή Υπουργική Απόφαση.

Προς την κατάθεση ενός νέου συμπληρωματικού προϋπολογισμού λόγω του δύσκολου χειμώνα που αναμένεται να έχουμε εξαιτίας της ενεργειακής κρίσης εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών.

Από σήμερα, και όχι από αύριο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ανεξαιρέτως όλοι οι δικαιούχοι του επιδόματος καυσίμων μπορούν να υποβάλουν αίτηση, ασχέτως ΑΦΜ, στην πλατφόρμα στο gov.gr/vouchers για το Fuel Pass 2.

Άνοιξε τελικά η πλατφόρμα του Fuel Pass 2 με τη νέα επιδότηση καυσίμων να αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο ενώ οι δικαιούχοι μπορούν και αυτήν τη φορά να πάρουν τα χρήματα είτε στην άυλη ψηφιακή κάρτα είτε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Σε λειτουργία τιθεται εκ νέου σήμερα το Fuel Pass 2 και, σύμφωνα με την ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, οι πρώτοι που θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση είναι οι πολίτες των οποίων ο  ΑΦΜ λήγει σε 0 και 1. Σταδιακά και μέχρι τις 3 Αυγούστου η πλατφόρμα τθα ανοίξει για όλους τους πολίτες ενώ θα παραμείνει ανοιχτή για τις αιτήσεις έως τις 29 Αυγούστου 2022.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα Fuel Pass 2 για την επιδότηση των καυσίμων με το συνολικό κόστος να υπολογίζεται σε 200 εκ. ευρώ και θα καλύψει 3,1 εκ. οχήματα από 3,5 εκ. συνολικά.

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεσή του, έως τις 29 Ιουλίου, οι επιχειρήσεις για να εξοφλήσουν εφάπαξ την ενίσχυση που έλαβαν από τους επτά κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής.

Μετά τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα ηλεκτρονικά συστήματα της ΑΑΔΕ, αναμένεται από τις αρχές του 2023 και η online διασύνδεση των ταμειακών με τα POS που θα μεταφέρουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τις αποδείξεις που κόβουν τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις.

Μέχρι σήμερα θα πρέπει να υποβάλλουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για την εφάπαξ εξόφληση της Επιστρεπτέας Προκαταβολής με έκπτωση 15% όσοι έλαβαν την ενίσχυση.

Στις 27 Ιουλίου θα ανοίξει η εφαρμογή για την έκδοση της ψηφιακής ταυτότητας και του διπλώματος οδήγησης, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Google Play και το App Store ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να τα έχουν σε ψηφιακή μορφή.

Τελευταία Νέα