Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Άρθρα

Με αυξημένες δυνατότητες και νέα μορφή τέθηκε σε λειτουργία στο gov.gr η πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης για την έκδοση και χρήση ηλεκτρονικών παραβόλων υπέρ του Δημοσίου.

Τις βασικές αρχές και τους στόχους της μεταρρύθμισης των αντικειμενικών αξιών, μέσω της οποίας «επιδιώκεται, μέσα από τη διόρθωση στρεβλώσεων και αδικιών, η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης» παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, με άρθρο του.

Τη δυνατότητα σε οφειλέτες να λαμβάνουν κρατική επιδότηση για την αποπληρωμή του στεγαστικού τους δανείου δίνει ο νέος πτωχευτικός νόμος. Το επίδομα αυτό μπορεί να δίνεται είτε μετά τη ρύθμιση που εξωδικού μηχανισμού είτε στην περίπτωση πτώχευσης, δηλαδή στην περίπτωση που ο δανειολήπτης πληρώνει ενοίκιο (αντί για δόση).

Νέα δεδομένα για τις αντικειμενικές αξίες ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, με έναν χρήσιμο οδηγό που θα κατευθύνει τους ιδιοκτήτες ακινήτων σχετικά με τις αναπροσαρμογές των αντικειμενικών τιμών.

Διαζύγιο- εξπρές με μερικά κλικ ετοιμάζεται για όσα ζευγάρια επιθυμούν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς μέσα στον Ιούλιο πρόκειται να λειτουργήσει πιλοτικά η πλατφόρμα στην ενιαία ψηφιακή πύλη (gov.gr) μέσω της οποίας θα υλοποιείται ψηφιακά η διαδικασία έκδοσης του συναινετικού διαζυγίου.

Αυτόματα γίνεται πλέον η έκδοση Αριθμού Μητρώου Εργοδότη επιτρέποντας την άμεση σύσταση νέας επιχείρησης, χάρη στη διασύνδεση των Πληροφοριακών Συστημάτων της υπηρεσίας μιας στάσης με τον e-ΕΦΚΑ.

Επεκτείνεται και το Μάιο το μέτρο της μείωσης ενοικίου και της πλήρους απαλλαγής από το μίσθωμα ενώ για τα ενοίκια Απριλίου παρέμεινε η διευκόλυνση της προκαταβολής των αποζημιώσεων προς τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, οι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλουν γι’ αυτά τα ενοίκια δήλωση Covid για τον μήνα Μάρτιο, στην ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, μέχρι τις 14 Μαΐου.

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων των επιχειρήσεων εστίασης, στο πρόγραμμα επιδότησής τους για κεφάλαια που αφορούν την αγορά α΄υλών για την επανεκκίνησή τους.Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 330 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ενισχυθούν μία στις δύο (περίπου 34.000) επιχειρήσεις του κλάδου.

Σε λειτουργία τέθηκε από την ΑΑΔΕ η πλατφόρμα myCAR, μέσω της οποίας ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να κάνουν άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, πληρώνοντας τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα, για το διάστημα που σκοπεύουν να τα κινήσουν.

Έως την Κυριακή θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων για επιδοτήσεις δόσεων επιχειρηματικών δανείων, μέσω του προγράμματος ΓΕΦΥΡΑ, που φτάνουν έως και τα 50.000 ευρώ τον μήνα. Ήδη, έχουν υποβληθεί περισσότερες από 18.000 αιτήσεις.

Τελευταία Νέα