Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Άρθρα

Επιπλέον μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας αποφάσισε η κυβέρνηση.

Με εκπαιδευτικά βίντεο, διαρκείας 15- 40 λεπτών επιχειρει η ΑΑΔΕ να προετοιμάσει 1 εκ. ελεύθερους επαγγελματίες, εμπόρους και μικρές επιχειρήσεις για την υποχρεωτική εφαρμογή του myData.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης και στους νέους δικαιούχους που έχουν υποβάλλει αίτηση. 

Αντιμέτωποι με την επιβολή προστίμων βρίσκονται όσοι δεν αποστέλλουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας myData τα τιμολόγια που εκδίδουν.

Αποκλειστικά ηλεκτρονικά θα πραγματτοποιειται στο εξής η αίτηση για την επιδότηση γονικής άδειας μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου (www.gov.gr), με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epidoma-gonikes-adeias.

Παρατείνεται η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση οφειλών λόγω κορωνοϊού των 72 δόσεων μέχρι τις 26 Ιανουαρίου 2022, με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.

Οκτώ νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τη διευκόλυνση των πολιτών φέρνει το 2022.

Παρατείνεται έως τις 28 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.

Μηνιαία παράταση στη λειτουργία της πλατφόρμας για τα αδήλωτα τετραγωνικά και στην ισχύ των πιστοποιητικών ΤΑΠ σχεδιάζει να δώσει η κυβέρνηση προκειμένου να άρει και το τελευταίο εμπόδιο για την ολοκλήρωση των φθηνών μεταβιβάσεων (ήδη παρατάθηκε για έναν μήνα η ισχύς της βεβαίωσης μηχανικού) πριν τεθούν σε ισχύ οι νέες και αυξημένες αντικειμενικές αξίες.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης στους νέους δικαιούχους που έχουν υποβάλλει αίτηση. 

Τελευταία Νέα