Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Άρθρα

Έως το τέλος του μήνα θα πρέπει οι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι ενώ έχουν λάβει προκαταβολικά τις αποζημιώσεις για τα ενοίκια που δεν εισέπραξαν τον Ιούλιο, να υποβάλλουν δήλωση Covid στην  στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. 

Τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης στον κύκλο εργασιών ηλεκτρονικού εμπορίου πέτυχε η Ελλάδα, όπως προκύπτει από την Ευρωπαϊκή Έκθεση Ηλεκτρονικού Εμπορίου για το 2021, που δημοσίευσαν ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ο E-commerceEurope και το EuroCommerce.

Τέσσερις νέες πλατφόρμες που θα συγκεντρώνουν και θα ψηφιοποιούν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για την αγορά ακινήτου έρχονται για να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των πολιτών.

Επιπλέον διευκρινίσεις για τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται στις επιχειρήσεις που έχουν στην κατοχή τους "πειραγμένες" ταμειακές μηχανές (ΦΗΜ) και έχουν παραποιήσει τη λειτουργία τους δίνει με εγκύκλιό της η ΑΑΔΕ.

Αυξάνονται συνεχώς οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους πολίτες με τους κωδικούς Taxisnet. Σήμερα, ο συνολικός αριθμός των φορέων που ταυτοποιούν τους πολίτες μέσω του Taxisnet ανέρχεται σε 209 ενώ ο αντίστοιχος αριθμός το 2020 ανερχόταν σε 152.

Άνοιξε εκ νέου η ηλεκτρονικη πλατφόρμα myBusinessSuport και θα παραμείνει ενεργή έως τις 30 Σεπτεμβρίου για την υποβολή αιτήσεων που αφορούν στην ένταξη της ρύθμισης των 100 και 120 δόσεων. 

Νέες υπηρεσίες θα βρούνε διαθέσιμες στη νέα ψηφιακής πύλη «myAADE» επιχειρήσεις και επαγγελματίς γλιτώνοντας τις επισκέψεις στην Εφορία. 

Ανοίγει εκ νέου, και θα βρίσκεται σε λειτουργία έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, η πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών για την ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης της ορθής επιφάνειας ακινήτων προς τους δήμους, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή. 

Ριζικές αλλαγές στον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ για το 2022, με στόχο να είναι δικαιότερος ο φόρος, προανήγγειλε η κυβέρνησης. 

Gov.gr: Γνήσιο της υπογραφής με ένα κλικ

Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 06:32

Το γνήσιο της υπογραφής αναμένεται να ενταχθεί στις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες με ένα... κλικ βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.

Τελευταία Νέα