Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Ψηφιακά η αίτηση για την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη στην Αθήνα

Άρθρα Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 12:16

Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://eservices.cityofathens.gr/login μπορούν να αιτούνται την απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που έχουν διακόψει υποχρεωτικά την δραστηριότητα τους λόγω της εξάπλωση τους κορωνοϊού.

Το εν λόγω μέτρο αφορά επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο δήμο Αθηναίων και οι δικαιούχοι θα εισέρχονται στην πλατφόρμα και θα υποβάλλουν την αίτηση τους χρησιμοποιώντας τους κωδικούς Taxisnet με απαραίτητη προϋπόθεση να γνωρίζουν τον αριθμό μέτρησης ρεύματος. Όσον αφορά ανάλογες πρωτοβουλίες στους υπόλοιπους δήμους, οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις καλούνται να επικοινωνήσουν με τον δήμο τους και να ενημερωθούν σχετικά.

Τελευταία Νέα