Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Νέα Υπηρεσία! Εξ΄ αποστάσεως ενημέρωση βιβλίων με ένα κλικ!

Άρθρα Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 07:45

Το Λογιστικό Γραφείο Μαρία Λιαράκου- More Than Tax, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτηση και τη διευκόλυνση των πελατών του, αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του εισάγοντας το digital accounting. 

Μέσω της νέας υπηρεσίας μας, ο πελάτης μπορεί να μας στείλει τα παραστατικά του είτε σκανάροντας ή φωτογραφίζοντας τα ή “ανεβάζοντας” σε συγκεκριμένη πλατφόρμα. Στη συνέχεια, εμείς αναλαμβάνουμε να περάσουμε τα παραστατικά του στο digital accounting και αυτομάτως είναι διαθέσιμα τόσο στον πελάτη όσο και στην ομάδα μας, μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται εύκολα και άκοπα ή ενημέρωση των βιβλίων. Επιπλέον, τα εν λόγω παραστατικά είναι ηλεκτρονικά αρχειοθετημένα για οποιαδήποτε μελλοντική χρήση.

Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από έμπειρα και πλήρως καταρτισμένα στελέχη και με εξειδίκευση στον Ιατρικό κλάδο, ήδη παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες μέσω Διαδικτύου. Μεταξύ αυτών η online συμβουλευτική και η ψηφιακή συνεργασία δίνοντας στους πελάτες της την ευκαιρία να κερδίσουν χρήμα και χρόνο.  Οι συνεργάτες μας διεκπεραιώνουν όλες τις λογιστικές- φορολογικές υποχρεώσεις “απομακρυσμένων” πελατών μας, οι οποίοι διαβιβάζουν τα απαραίτητα παραστατικά μέσω Διαδικτύου.

Εντάσσοντας στις υπηρεσίες μας το digital accounting, το οποίο βασίζεται σε τεχνολογία ψηφιοποίησης εγγράφων και αυτοματοποιεί την διαδικασία καταχώρησης παραστατικών από την σάρωση μέχρι και την απευθείας καταχώρηση των άρθρων στα λογιστικά προγράμματα, βρισκόμαστε δίπλα σας όπου και αν είστε. Οργανώνουμε διαδικτυακά τα παραστατικά σας ώστε να είναι διαθέσιμα σε εσάς με ένα κλικ προκειμένου να κάνετε οικονομία στον πολύτιμο χρόνο σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9599381 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας. 

Τελευταία Νέα