Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Έως 31 Μαίου η καταβολή Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και επιδόματος στέγασης

Άρθρα Τρίτη, 12 Μαϊος 2020 11:21

Παρατείνεται έως τις 31 Μαίου 2020 η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) και του επιδόματος στέγασης, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας χωρίς να απαιτείται από τους δικαιούχους να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση.

Στόχος είναι η διευκόλυνση των δικαιούχων καθώς δεν χρειάζεται να υποβάλουν εκ νέου αίτηση. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, παρατείνονται για έναν μήνα οι εγκριτικές αποφάσεις του επιδόματος στέγασης και του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, η ισχύς των οποίων έληγε τον Απρίλιο, ενώ για δύο μήνες παρατείνονται οι εγκριτικές αποφάσεις των ανωτέρω προγραμμάτων, η ισχύς των οποίων λήγει τον Μάιο.

 
 

Τελευταία Νέα