Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Προκαταβολή φόρου, Επιστρεπτέα Προκαταβολή και ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ στα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Άρθρα Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 09:03

Νέα μέτρα στήριξης της εργασίας και της πραγματικής οικονομίας ανακοίνωσε, από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναλυτικά: 

Μηδενίζεται η προκαταβολή φόρου για εποχικές επιχειρήσεις. Αφορά εκείνες που καταγράφουν 50% του τζίρου τους το γ' τρίμηνο του έτους και όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις. Μισή προκαταβολή θα καταβάλουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δεν υπόκεινται σε ΦΠΑ.

Εγκαινιάζετε και τρίτος κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής. Θα αφορά και ατομικές επιχειρήσεις, χωρίς εργαζόμενους και χωρίς ταμειακή μηχανή. Θα καταβάλλεται με βάση τον τζίρο Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου. Συνολικά 7.000 επιχειρήσεις του τουρισμού θα πάρουν επιστρεπτέα προκαταβολή την επόμενη εβδομάδα και 120.000 ακόμα έχουν ήδη ωφεληθεί από το μέτρο.

Επιδοτούνται κατά 60% όλες οι εργοδοτικές εισφορές στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ το οποίο επεκτείνεται και για τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Οι εποχικές επιχειρήσεις δεν θα πληρώσουν καθόλου εργοδοτικές εισφορές για το τρίμηνο Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος.

Επεκτείνεται η δυνατότητα αναστολής εργασίας των εργαζομένων σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων του τουρισμού.

Τελευταία Νέα