Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Επαναφορά του "κουρέματος" των ενοικίων

Άρθρα Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 10:39

Επανέρχεται το μέτρο της υποχρεωτικής μείωσης ενοικίου για τις περιοχές που βρίσκονται στην «κόκκινη» ζώνη (αυξημένου κινδύνου).

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας,το μέτρο αφορά όλους όσοι βρίσκονται στις επιδημιολογικά «κόκκινες» περιοχές, όπου παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Μείωση ενοικίου κατά 40% στα επαγγελματικά τους ακίνητα δικαιούνται οι επιχειρήσεις που έχουν έδρα σε Περιφερειακή Ενότητα που εντάσσεται στο επίπεδο «Αυξημένου Κινδύνου» για τουλάχιστον 14 ημέρες εντός του μηνός και πλήττονται σημαντικά, σύμφωνα με τη διευρυμένη λίστα ΚΑΔ Απριλίου. Για τις επιχειρήσεις που εντάσσονται στο επίπεδο «Επιτήρησης» ισχύει η προαιρετική μείωση ενοικίου, σύμφωνα με τη διευρυμένη λίστα ΚΑΔ. Για τους ιδιοκτήτες που εκμισθώνουν ακίνητα στις επιχειρήσεις αυτές και τους ανωτέρω εργαζόμενους, συμψηφίζεται το 1/3 της ζημίας τους με τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Μείωση 40% δικαιούνται οι εργαζόμενοι που τίθενται σε αναστολή σύμβασης εργασίας για τις κύριες κατοικίες τους αλλά και για τη φοιτητική κατοικία των τέκνων τους.

Τελευταία Νέα