Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

MyData: Νέα παράταση για την υποχρεωτική διαβίβαση παραστατικών έως την 1η Ιουλίου

Άρθρα Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 13:44

Mετατίθεται για την 1η Ιουλίου 2021 η έναρξη της υποχρεωτικής ψηφιακής διαβίβασης στην πλατφόρμα των Ηλεκτρονικών Βιβλίων- MyData για όλες τις επιχειρήσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι η υποχρεωτική διαβίβαση των παραστατικών στην πλατφόρμα, η οποία αφορά όλες τις επιχειρήσεις, επρόκειτο να εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου 2021, ωστόσο, αποφασίστηκε να δοθεί επιπλέον παράταση για να προετοιμαστούν οι εμπλεκόμενοι. Αυτό προβλέπει κοινή απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Απόστολου Βεσυρόπουλου, και του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις της πανδημίας. Αντίστοιχα, τα παραστατικά που εκδίδουν οι επιχειρήσεις κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, θα πρέπει να διαβιβαστούν στην πλατφόρμα myDATA μέχρι την 31η/10/2021.

Τελευταία Νέα