Το Λογιστικό Γραφείο Online
Όπου και αν βρίσκεστε!

Στη MoreThanTax είμαστε από τους πρώτους που εφαρμόσαμε την Online Συμβουλευτική, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας, σε όλη την Ελλάδα. Τώρα λόγω των έκτακτων συνθηκών η δυνατότητα αυτή είναι επιτακτική ανάγκη ανεξαρτήτου απόστασης.

Η Online Συμβουλευτική Υπηρεσία που παρέχουμε, στελεχώνεται από έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη σε λογιστικά, φοροτεχνικά και συμβουλευτικής φύσεως θέματα, τα οποία προσφέρουν έγκυρη ενημέρωση με απόλυτη εχεμύθεια.

Η Online Συμβουλευτική Υπηρεσία της More Than Tax διεξάγεται με τη μορφή συμβουλευτικών συνεδριών με μικρό κόστος το οποίο εξαρτάται από την χρονική διάρκεια της συνεδρίας και καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Τελευταία Νέα

ποιοι είμαστε

Το Λογιστικό Γραφείο  More than tax αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη και έμπιστο σύμβουλο σε ό,τι αφορά την παροχή λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας καθοδηγούμε τους πελάτες μας στις λύσεις που τους συμφέρουν με αξιοπιστία και συνέπεια.

Ανταποκρινόμαστε ταχύτατα στα αιτήματα που προκύπτουν με ποιότητα, καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα της προσωπικής ενασχόλησης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η υψηλή πιστότητα των πελατών μας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα και κυρίως αποτελεσματικότητα.

λογιστικο - φοροτεχνικο γραφειο

MoreThanTax - Μαρία Λιαράκου

Διέυθυνση
Καλυψούς 110, Χαροκόπου, 176 76 Καλλιθέα Αττικής
Τηλέφωνο
+30 210 9599381

map