Ασφαλιστικά Ζητήματα

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν ασφαλιστικά, φορολογικά ή εργασιακά ζητήματα καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Ειδοποιητήρια ΕΦΚΑ για την αποπληρωμή των εισφορών Ιανουαρίου

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 11:49

Έως τις 20 Μαρτίου θα πρέπει να γίνει η αποπληρωμή των εισφορών του μηνός Ιανουαρίου 2020 για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται εν αναμονή της ψήφισης του νόμου στη Βουλή καθώς από την επόμενη ημέρα, θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα του ΕΦΚΑ. στην οποία θα μπορούν οι ασφαλισμένοι να επιλέξουν, εφόσον το επιθυμούν, ανώτερη ασφαλιστική κατηγορία από την αρχική. Παράλληλα, στην προθεσμία που θα δοθεί στους ασφαλισμένους για να επιλέξουν κατηγορία, η οποία πιθανότατα να οριστεί στις δυο εβδομάδες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ θα αναρτήσουν τα σχετικά ειδοποιητήρια για τις ασφαλιστικές εισφορές του μηνός Ιανουαρίου 2020.

Τελευταία Νέα