Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 - 18:00

Οι ημερομηνίες- σταθμός του Οκτωβρίου για τους εργαζόμενους σε αναστολή

Εργασιακά Νέα Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 08:31

Έως τις 24 Οκτωβρίου θα πρέπει να υποβάλλουν τις δηλώσεις για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ οι επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί σε αυτό ενώ έως τις 25 Οκτωβρίου, θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις για αναστολές συμβάσεων εργασίας. Τέλος, έως τις 31 Οκτωβρίου μπορούν να υποβληθούν μονομερείς δηλώσεις και δηλώσεις από τις ειδικές κατηγορίες εργαζομένων.

Πιο αναλυτικά:

Έως το Σάββατο 24 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις των οικονομικών στοιχείων των  εργαζομένων (β΄ φάση) προκειμένου να ενταχθούν στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για το Σεπτέμβριο. Έως τις 31 Οκτωβρίου θα είναι δεκτές οι δηλώσεις των στοιχείων (α΄ φάση) των εργαζομένων που εντάσσονται στο ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ κατά τον τρέχοντα μήνα.

Έως την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές δηλώσεις για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας στους κλάδους  Επισιτισμού,  Τουρισμού, Μεταφορών, Πολιτισμού,  Αθλητισμού και κάθε άλλου κλάδου βάσει ΚΑΔ  και στις επαναλειτουργούσες επιχειρήσεις, εποχικής λειτουργίας, κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών ή τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών λεωφορείων. 

Έως το Σάββατο 31 Οκτωβρίου μπορούν να υποβληθούν οι μονομερείς δηλώσεις εργαζόμενων με δικαίωμα επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις- εργοδότες κύριων ή μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων ή τουριστικών λεωφορείων για τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, ως αποζημίωση ειδικού σκοπού για το μήνα Σεπτέμβριο. Έως το Σάββατο 31 Οκτωβρίου μπορούν οι δικαιούχοι των ειδικών κατηγοριών να προβούν στην υποβολή  υπεύθυνων δηλώσεων για τη λήψη της ειδικής αποζημίωσης.

Τελευταία Νέα

Ενημέρωση

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε έγκαιρα ειδοποιήσεις για φοροτεχνικά ζητήματα.

Terms and Conditions

GDPR Compliance Σεβόμαστε το απόρρητό σας

που θα μας βρείτε

Διέυθυνση
Καλυψούς 110, Χαροκόπου, 176 76 Καλλιθέα Αττικής
Τηλέφωνο
+30 210 9599381