Εργατική Νομοθεσία

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια και ταχύτητα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν εργασιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

"Ναι" στην τηλεργασία και μετά την πανδημία λένε 9 στους 10

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 07:06

Σχεδόν εννέα στους δέκα εργαζόμενους θα ήθελαν να έχουν το δικαίωμα επιλογής σχετικά με το αν θα εργαστούν από το σπίτι ή στο γραφείο και μετά το τέλος της πανδημίας και την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Θα ήθελαν επίσης  μεγαλύτερη αυτονομία να επιλέγουν το ωράριό τους. Αυτό προκύπτει από έρευνα στην οποία συμμετείχαν 10.000 άνθρωποι από 12 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και τη Ρωσίας και η οποία πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της  Cisco Systems. Σύμφωνα με την έρευνα, η πανδημία έχει αλλάξει ριζικά τη στάση των εργαζομένων απέναντι στην τηλεργασία αφού  το 86% των ερωτηθέντων  απάντησε ότι θα ήθελε να μπορεί να επιλέγει πότε, πως και πότε θα εργάζεται και να εκμεταλλεύεται έναν συνδυασμό τηλεργασίας και εργασίας από το γραφείο. Ο αντιπρόεδρος της Cisco, Γκόρντον Τόμσον, σχολίασε ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αναδιαμορφώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους προκειμένου να απαντήσουν στα νέα αιτήματα των εργαζομένων, οι οποίοι έθεσαν ως προτεραιότητές τους την επικοινωνία και τη συνεργασία. Ο ίδιος επεσήμανε ότι η τεχνολογία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων και των δεδομένων τους, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι.

Τελευταία Νέα