Εργατική Νομοθεσία

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια και ταχύτητα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν εργασιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Καθολικό lockdown από το Σάββατο- Αυξάνεται στα 800 ευρώ η αποζημίωση για το Νοέμβριο

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ Πέμπτη, 05 Νοεμβρίου 2020 10:25

Καθολικό lockdown σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια προσπάθεια να ανακόψει την πορεία του κορονωϊού στη χώρα.

Θα τεθεί σε ισχύ από τις 6 το πρωί του Σαββάτου και έως τις 30 Νοεμβρίου ενώ παιδικοί σταθμοί, δημοτικά σχολεία και σχολεία ειδικής αγωγής θα παραμείνουν ανοιχτά. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης, για όσους εργαζόμενους τεθούν σε αναστολή, θα δοθεί οικονομική ενίσχυση, ύψους 800 ευρώ, για το Νοέμβριο. Παράλληλα, διευρύνονται κατά δύο μήνες τα επιδόματα ανεργίας ενώ θα δοθεί μια εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους ανέργους.

Τελευταία Νέα