Εργατική Νομοθεσία

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια και ταχύτητα στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν εργασιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Διπλάσιο ποσό τα Χριστούγεννα για τους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΕΑ Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 08:16

Σε διευκρινιστικές ανακοινώσεις σχετικά με τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τον κορωνοϊό και την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών προχώρησαν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, και ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, για το επίδομα των 800 ευρώ για εργοδότες και εργαζόμενους (μόνο οι εργαζόμενοι που κάνουν αίτηση για πρώτη φορά) από κλειστές επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις έως τις 24 Νοεμβρίου. Στόχος της κυβέρνησης είναι το ποσό του επιδόματος να καταβληθεί εντός του Νοεμβρίου. DiΣε ό,τι αφορά τις πληττόμενες επιχειρήσεις, οι αιτήσεις για το επίδομα των 800 ευρώ θα πρέπει να υποβληθούν έως τις 7 Δεκεμβρίου. «Επιδίωξή μας είναι η πληρωμή της αποζημίωσης στους εργαζόμενους να γίνει σταδιακά μέχρι τέλος Δεκεμβρίου» επισήμανε ο κ. Βρούτσης. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως 483.335 δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα λάβουν για τον μήνα Δεκέμβριο διπλάσιο ποσό από αυτό που εισπράττουν.

 

Τελευταία Νέα