Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, ασφαλιστικά ή εργασιακά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Έως και 24 δόσεις για την αποπληρωμή των οφειλών Μαρτίου- Σεπτεμβρίου

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 11:43

Σε 12 ως 24 δόσεις θα γίνει η αποπληρωμή των οφειλών Μαρτίου- Σεπτεμβρίου που αφορά σε φορολογούμενους, επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες ακινήτων, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ίδιος τόνισε ότι «έχουμε αποφασίσει να αυξήσουμε τον αριθμό των δόσεων για φόρο εισοδήματος και  ΕΝΦΙΑ» ενώ για τις επιχειρήσεις σημείωσε ότι «επανερχόμαστε σε λογική επιβράβευσης των συνεπών φορολογουμένων και στην άμεση έκπτωση φόρου». Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, το οποίο ενισχύεται με ακόμα 200 εκατ. ευρώ και θα καλύπτει το 60% των εργοδοτικών εισφορών μέχρι τον Ιούλιο και, αν χρειαστεί, θα επεκταθεί και στον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο ενώ προανήγγειλε έκπτωση 2% για όσου αποπληρώσουν εφάπαξ τους φόρους τους φέτος. Όσον αφορά στη ρευστότητα των επιχειρήσεων, σημείωσε ότι διατίθενται αυτή τη στιγμή 7 δισ. ευρώ.

Τελευταία Νέα