Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, ασφαλιστικά ή εργασιακά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Διευκολύνσεις για την εξόφληση φορολογικών υποχρεώσεων προωθεί η κυβέρνηση

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 10:24

Ρυθμίσεις για την διευκόλυνση των πολιτών ως προς την εξόφληση των φορολογικών τους υποχρεώσεν προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως "η Κυβέρνηση έχει πλήρη συναίσθηση της δύσκολης πραγματικότητας που καλούνται να αντιμετωπίσουν όλοι οι φορολογούμενοι και προτεραιότητα του πρωθυπουργού, όπως αποτυπώθηκε σε του ομιλία στη Βουλή, είναι η διευκόλυνση των πολιτών στην εξόφληση των υποχρεώσεών τους απέναντι στο Κράτος". Ειδικότερα:

  • Θεσπίζονται 12 άτοκες δόσεις ή 24 δόσεις με χαμηλό επιτόκιο για όλες τις φορολογικές οφειλές, φυσικών και νομικών προσώπων, από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο, οι οποίες τελούν σε αναστολή.
  • Εξόφληση του ΕΝΦΙΑ σε 6 μηνιαίες δόσεις αντί για 5, που ίσχυε μέχρι σήμερα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.
  • Εξόφληση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε 8 μηνιαίες δόσεις αντί για 3 διμηνιαίες, που ίσχυε μέχρι σήμερα.
  • Εξόφληση του φόρου εισοδήματος για τις επιχειρήσεις σε 8 μηνιαίες δόσεις αντί για 6 μηνιαίες, που ίσχυε μέχρι σήμερα.
  • Θεσπίζεται έκπτωση 2% ως κίνητρο για την εφάπαξ εξόφληση του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Τελευταία Νέα