Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, ασφαλιστικά ή εργασιακά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Δυο στους τρεις δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 08:57

Λιγότερες απο 15 ημέρες απομένουν για να εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων και δυο στους τρεις φορολογούμενους δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία.

Σημειώνεται ότι, το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, είχαν υποβληθεί σχεδόν 3.000.000 φορολογικές δηλώσεις, κατα 700.000 περισσότερες σε σχέση με φέτος, σε σύνολο περίπου 6,5.000.000 δηλώσεων που εκτιμάται ότι θα υποβληθούν. Εκτιμάται ότι θα δοθεί παράταση έως τις έως τις 25 Ιουλίου, ωστόσο, μέχρι τις 31 Ιουλίου θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος, ο οποίος ειδικά φέτος θα εξοφληθεί σε 8 ίσες μηνιαίες δόσεις αντί για 3 διμηνιαίες. Όσοι αποφασίσουν να πληρώσουν τον φόρο εφάπαξ θα κερδίσουν έκπτωση 2%.

Τελευταία Νέα