Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, ασφαλιστικά ή εργασιακά θέματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

ΑΑΔΕ: Απλήρωτοι φόροι 3,6 δισ. από νοικοκυριά- επιχειρήσεις μεταξύ Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 18:10

Οι απλήρωτοι φόροι νοικοκυριών και επιχειρήσεων στο εννιάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου προσεγγίζουν τα 3,6 δις ευρώ, παρά τις αναστολές πληρωμών που έχει επιστρατεύσει το υπουργείο Οικονομικών.

Στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν ότι τα φρέσκα ληξιπρόθεσμα χρέη από τις αρχές του έτους έφτασαν στο εννιάμηνο Ιανουαρίου- Σεπτεμβρίου τα 3,599 δις ευρώ με άλμα 621 εκατ. ευρώ μόνο τον Σεπτέμβριο. Σε σχέση με πέρυσι, η εικόνα εννιαμήνου είναι καλύτερη καθώς το νέο ληξιπρόθεσμο έφτασε τα  3, 599 δις ευρώ, ενώ την ίδια περίοδο το 2019 είχε φτάσει τα 4,907  δις ευρώ (μείωση κατά 26,6 %). Παράλληλα, τον Σεπτέμβριο όμως όπου το «πάγωμα» φόρων είχε μπει στο συρτάρι  το νέο ληξιπρόθεσμο έφτασε τα 621 εκατ. ευρώ, ενώ πέρυσι την ίδια περίοδο είχε φτάσει τα 529 εκ. (αύξηση κατά 14,8%).

Τελευταία Νέα