Υπηρεσίες για τον ΕΟΠΥΥ

H More than tax αποτελεί για κάθε Ιατρό, τον ιδανικό συνεργάτη και τον έμπιστο σύμβουλο σε ό,τι αφορά την παροχή λογιστικών & φοροτεχνικών υπηρεσιών. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, σας καθοδηγούμε στις λύσεις που σας συμφέρουν με αξιοπιστία & συνέπεια. Ανταποκρινόμαστε ταχύτατα σε όλα τα αιτήματα που προκύπτουν, με ποιότητα, καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα της προσωπικής ενασχόλησης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Μειώνεται ο ΦΠΑ σε φάρμακα και υπηρεσίες κατά του καρκίνου

ΝΕΑ ΕΟΠΥΥ Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 09:07

Στον υπερ-μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 6% θα εντάσσονται στο εξής, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, τα διαγνωστικά ραδιοφάρμακα και οι υπηρεσίες ακτινοθεραπειών που διενεργούνται σε ασθενείς με δυσίατα νοσήματα, μεταξύ των οποίων οι καρκινοπαθείς.

Έπειτα από συνεννόηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως μειώνεται ο ΦΠΑ, από 24% και 13% που είναι σήμερα σε 6%, σε φάρμακα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την καταπολέμηση του καρκίνου. Η εν λόγω νομοθετική πρωτοβουλία εντάσσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια να μειωθεί το κόστος με το οποίο επιβαρύνονται οι ασθενείς αλλά και η συνολική φαρμακευτική δαπάνη. 

Τελευταία Νέα