Υπηρεσίες για τον ΕΟΠΥΥ

H More than tax αποτελεί για κάθε Ιατρό, τον ιδανικό συνεργάτη και τον έμπιστο σύμβουλο σε ό,τι αφορά την παροχή λογιστικών & φοροτεχνικών υπηρεσιών. Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, σας καθοδηγούμε στις λύσεις που σας συμφέρουν με αξιοπιστία & συνέπεια. Ανταποκρινόμαστε ταχύτατα σε όλα τα αιτήματα που προκύπτουν, με ποιότητα, καθώς οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι αποτέλεσμα της προσωπικής ενασχόλησης με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Και οι γιατροί- μέλη Ιατρικών Συλλόγων και Εταιρειών δικαιούχοι του voucher των 600 ευρώ

ΝΕΑ ΕΟΠΥΥ Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 16:58

Με ανακοίνωση του, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) ενημερώνει τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους και τις Ιατρικές Εταιρείες της χώρας πως τα μέλη τους ανήκουν στους δικαιούχους του voucher των 600 ευρώ που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση. 

Προκειμένου να ενταχθούν στα voucher εκπαίδευσης γιατροί που είναι και μέλη Ιατρικών Εταιρειών οποιασδήποτε μορφής, ο ΠΙΣ καλεί τους Συλλόγους και τις Εταιρείες να αποστείλουν κατάλογο των γιατρών μελών τους  ο  οποίος  θα  περιλαμβάνει  Αριθμό  Μητρώου,  ονοματεπώνυμο,  πατρώνυμο,  το  ατομικό  ΑΦΜ  (όχι  το  εταιρικό),  διεύθυνση  ιατρείου, email και κινητό τηλέφωνο. Όπως τονίζει ο ΠΙΣ, "κατόπιν συνεννόησης με το υπουργείο Εργασίας, όσοι συμπεριληφθούν σε αυτόν το κατάλογο θα μπορέσουν να υποβάλουν αίτηση για τα προγράμματα κατάρτισης. Άλλου είδους ρυθμιση δεν προβλέπεται και με την ευκαιρία αυτήν να σας ενημερώσουμε ότι η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων παρατάθηκε έως και τις  24/4/2020".

Τελευταία Νέα