Όχι απλά ένα Λογιστικό Γραφείο

Το λογιστικό γραφείο MoreThanTax διαθέτει πολυετή πείρα, εξειδικευμένο και άρτια κατηρτισμένο προσωπικό. Φροντίζει να ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Σαν αποτέλεσμα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες που αφορούν φορολογικά, εργασιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα, καλύπτουν ολοκληρωτικά τις σύγχρονες ανάγκες επιχειρήσεων, αλλά και ιδιωτών. Παρέχει επίσης Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες με εξειδίκευση στον Ιατρικό Κλάδο και συμβουλές σε ζητήματα ΕΟΠΥΥ

Λογαριασμοί ρεύματος: Ανάσα για τα νοικοκυριά τον Φεβρουάριο- Έρχονται σημαντικές μειώσεις στους τιμοκαταλόγους

Άρθρα Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 07:33

Σε επίπεδα προ κρίσης ενδέχεται να φτάσουν οι τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος για τον Φεβρουάριο, αν συνυπολογιστούν και οι επιδοτήσεις του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, καθώς η σημαντική πτώση των χρηματιστηριακών τιμών ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου χουν ως αποτέλεσμα την αλυσιδωτή επίπτωση και στις ανταγωνιστικές χρεώσεις που θα ανακοινώσουν οι πάροχοι ρεύματος.

Οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας θα ανακοινώσουν αύριο τους τιμοκαταλόγους του Φεβρουαρίου, οι οποίοι σύμφωνα με εκτιμήσεις θα κυμαίνονται στα 0,20 με 0,25 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Η ΔΕΗ είναι άγνωστο σε ποια επίπεδα θα κινηθεί ενώ για τον τρέχοντα μήνα η ονομαστική χρέωση ήταν στα 0,489 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Το κλειδί και τον Φεβρουάριο για τις τελικές τιμές θα είναι το ύψος της επιδότησης. Η κυβέρνηση πάντα επιδιώκει να διαμορφώνει με την επιχορήγηση μία τελική τιμή της τάξης των 0,14 με 0,16 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Χρέωση η οποία υπολογίζεται με βάση το ονομαστικό τιμολόγιο της ΔΕΗ. Πάντως αν οι ιδιώτες πάροχοι κινηθούν στα προαναφερόμενα επίπεδα τότε δεν αποκλείεται να δούμε τελικές τιμές της κιλοβατώρας ακόμη και κάτω από τα 0,09 με 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Επίπεδα τα οποία ήταν την εποχή πριν το ξέσπασμα της ενεργειακής κρίσης.

Τελευταία Νέα